BMW iX2 & X2 - BMW Κ.Κατσιούλης ΑΕ
  • THE NEW BMW iX2 & X2.

    THE NEW BMW iX2 & X2.

    Στην Κ. Κατσιούλης ΑΕ.

  • THE NEW BMW iX2 & X2.

    Στην Κ. Κατσιούλης ΑΕ.

ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ.

Η νέα BMW X2 – ένα SUV που προσφέρει την τέλεια ισορροπία πολυτέλειας, επιδόσεων και πολυχρηστικότητας. Ανακαλύψτε την ιδιαίτερη σχεδίαση που χαρακτηρίζεται από τις δυναμικές γραμμές και την αθλητική εμφάνιση. Βυθιστείτε σε ένα εσωτερικό περιβάλλον με εξοπλισμό υψηλής ποιότητας, πρωτοποριακή τεχνολογία, εργονομία και άνεση. Ανακαλύψτε περισσότερα για τις διάφορες εκδόσεις με κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου, την σχεδίαση, τις τεχνολογίες και τον εξοπλισμό της νέας BMW X2.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΕΚΔΟΣΕΩΝ.

  • BMW X2 sDrive20i.

    Ο εξοπλισμός περιλαμβάνει:

    • Μεταλλικό χρώμα αμαξώματος
    • Ράγες οροφής σε μαύρο γυαλιστερό
    • M Sport Πακέτο
    • Πακέτο Premium

    Τεχνικά χαρακτηριστικά:

    • Ισχύς[1] 125 kW (170 hp)
    • Ροπή[1] 280 Nm
    • 0-100 km/h 8,3 s
    • Τελική ταχύτητα 213 km/h

    BMW X2 sDrive20i: Κατανάλωση καυσίμου (συνδυασμένος κύκλος, μέτρηση WLTP) σε l/100 km: 6,5-6,0. Εκπομπές CO₂ (συνδυασμένος κύκλος, μέτρηση WLTP) σε g/km: 148–136

    [1]Συνδυασμός κινητήρα εσωτερικής καύσης ισχύος 115 kW και ηλεκτροκινητήρα ισχύος 14 kW.

  • BMW iX2 xDrive30.

    Ο εξοπλισμός περιλαμβάνει:

    • Μεταλλικό χρώμα αμαξώματος
    • Ράγες οροφής σε μαύρο γυαλιστερό
    • M Sport Πακέτο
    • Πακέτο Premium

    Τεχνικά χαρακτηριστικά:

    • Ισχύς[2] 313 kW (hp)
    • Αυτονομία (έως και) 449 km
    • 0-100 km/h 5,6 s
    • Τελική ταχύτητα 180 km/h
    • Αμιγώς ηλεκτρικό

    BMW iX2 xDrive30[2]: Κατανάλωση ενέργειας (συνδυασμένος κύκλος, μέτρηση WLTP) σε kWh/100 km: 17,8-16,3. Ηλεκτρική αυτονομία (συνδυασμένος κύκλος, μέτρηση WLTP) σε km: 417-449

    [1] Η αυτονομία εξαρτάται από διάφορους παράγοντες όπως: προσωπικό στιλ οδήγησης, διαδρομές, εξωτερική θερμοκρασία, θέρμανση/κλιματισμός, προετοιμασία θέρμανσης και επιλεγμένος εξοπλισμός.

    [2] Ηλεκτρική κίνηση έως 225 kW. Προσωρινή αναβάθμιση έως 230 kW > 10 δευτερόλεπτα που υπερβαίνει την καθορισμένη ονομαστική τιμή.

  • BMW X2 M35i xDrive.

    Ο εξοπλισμός περιλαμβάνει:

    • Μεταλλικό χρώμα αμαξώματος
    • Ράγες οροφής σε μαύρο γυαλιστερό
    • M Sport Πακέτο
    • Πακέτο Premium

    Τεχνικά χαρακτηριστικά:

    • Ισχύς[1] 221 kW (300 hp)
    • Ροπή[1] 400 Nm
    • 0-100 km/h[1] 5,4 s
    • Τελική ταχύτητα[1] 250 km/h

    BMW X2 M35i xDrive[1]: Κατανάλωση καυσίμου (συνδυασμένος κύκλος, μέτρηση WLTP) σε l/100 km: 8,0-7,7. Εκπομπές CO2 (συνδυασμένος κύκλος, μέτρηση WLTP) σε g/km: 181-174

    [1]Προσωρινές τιμές.

 

ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ

 

ΕΞΥΠΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ LED.

ΕΞΥΠΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ LED.

Εξαιρετικά εκθαμβωτική: με τους προηγμένους προβολείς LED, τα πίσω φώτα, τα φώτα ημέρας και τα φώτα θέσης, το αυτοκίνητο μαγνητίζει τα βλέμματα, τόσο όταν είναι σε κίνηση όσο και όταν είναι σταθμευμένο.

ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΖΑΝΤΩΝ.

ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΖΑΝΤΩΝ.

Μ ζάντες ελαφρού κράματος 21" με ακτίνες Υ 874 M σε διχρωμία μαύρο Jet, στιλβωμένες και φρεζαρισμένες. Διαστάσεις ζαντών 8J x 21, ελαστικά 245/35 R21.

 


ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ

ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΙΣΘΗΣΗ.

ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΙΣΘΗΣΗ.

Με την πανοραμική γυάλινη οροφή το εσωτερικό του αυτοκινήτου φαίνεται ακόμα πιο μεγάλο. Απολαύστε περισσότερο φως και αέρινη αίσθηση σε κάθε θέση.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΟΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΣ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΟΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΣ.

Ελέγξτε με ευκολία τη μουσική, τις λειτουργίες πλοήγησης και τις ρυθμίσεις του αυτοκινήτου χρησιμοποιώντας τη μεγάλη κυρτή οθόνη και το BMW Live Cockpit Professional με λογισμικό Operating System 9.

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΟΠΤΙΚΟ ΠΕΔΙΟ

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΟΠΤΙΚΟ ΠΕΔΙΟ

Το BMW Head-Up Display προβάλλει τις πληροφορίες πλοήγησης και οδήγησης απευθείας στο οπτικό σας πεδίο. Σας επιτρέπει να εστιάσετε όλη την προσοχή σας στον δρόμο.

 


ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΛΗΡΩΣ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΗ ΡΟΗ ΒΙΝΤΕΟ.

ΠΛΗΡΩΣ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΗ ΡΟΗ ΒΙΝΤΕΟ.

Παρακολουθήστε ταινίες και τηλεοπτικές σειρές στην οθόνη ελέγχου της BMW σας. Τα βίντεο υψηλής ανάλυσης μειώνουν τους χρόνους αναμονής και προσφέρουν άριστη ψυχαγωγία.

ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟΠΑΙΧΝΙΔΙΑ.

ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟΠΑΙΧΝΙΔΙΑ.

Δείτε γρήγορα τα ρεκόρ σας με το AirConsole Casual Games, καθώς κάνετε ένα διάλειμμα. Παίξτε παιχνίδια απευθείας μέσα στο αυτοκίνητο και διαγωνιστείτε με τους συνεπιβάτες σας. Μετατρέψτε το smartphone σε χειριστήριο.

ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΚΤΥΩΣΗ.

ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΚΤΥΩΣΗ.

Ανακαλύψτε το πακέτο BMW Digital Premium με πρόσθετες ψηφιακές λειτουργίες. Ξεκινήστε με μια δωρεάν δοκιμαστική περίοδο:

  • Οι βελτιωμένες λειτουργίες των BMW Χαρτών παρέχουν πρόσβαση στις πληροφορίες κυκλοφορίας σε πραγματικό χρόνο για όλη την περιοχή χάρτη (ακόμα και όταν η καθοδήγηση διαδρομής δεν είναι ενεργή)
  • Πρόσβαση σε εφαρμογές μουσικής, ψυχαγωγίας και ειδήσεων – συμπεριλαμβάνεται πακέτο δεδομένων και συνεχείς ενημερώσεις
  • Οι πρόσθετες λειτουργίες εξατομίκευσης βοηθούν το BMW Intelligent Personal Assistant να μάθει τις ρουτίνες σας για να εκτελεί απλές εργασίες εάν το επιθυμείτε

 

ΑΙΤΗΜΑ ΓΙΑ TEST DRIVE

ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ BMW X2

Προσωπικά στοιχεία

Invalid Input
 
 
 
 
Invalid Input

Επιλέξτε μοντέλο ενδιαφέροντος
* Υποχρεωτικά πεδία

Κείμενο:

Please let us know your message.

Συναινώ στην επεξεργασία και χρήση από την Κ Κατσιούλης Α.Ε. 10ο χλμ Ιωαννίνων Αθηνών, Ιωάννινα, των παρεχόμενων από εμένα προσωπικών δεδομένων (π.χ. στοιχεία επικοινωνίας και προσωπικά στοιχεία, όπως ημερομηνία γέννησης και κατηγορία διπλώματος οδήγησης, χόμπυ και ενδιαφέροντα) για σκοπούς εξυπηρέτησης πελατών και επιλεγμένης ενημέρωσης για προϊόντα και υπηρεσίες του Ομίλου BMW, καθώς και για σκοπούς έρευνας αγοράς. Η Κ Κατσιούλης Α.Ε. μπορεί επίσης να διαβιβάζει τα δεδομένα αυτά σε συγκεκριμένες συνδεδεμένες εταιρείες οι οποίες μπορούν να χρησιμοποιούν τα δεδομένα μου και να επικοινωνούν μαζί μου για τους σκοπούς που αναφέρονται παραπάνω. Επικαιροποιήσεις μπορεί να κοινοποιούνται μεταξύ των παραπάνω συνδεδεμένων εταιρειών. Συναινώ στη διαβίβαση των δεδομένων μου από την Κ Κατσιούλης Α.Ε. στη BMW Hellas A.E. (Λεωφόρος Κύμης & Οδός Σενέκα 10, 14564, Κηφισιά Αττικής), καθώς και στην επεξεργασία και χρήση των δεδομένων μου και στην επικοινωνία μαζί μου από τη BMW Hellas A.E. για τους παραπάνω αναφερόμενους σκοπούς. Η BMW Hellas A.E. μπορεί επίσης να διαβιβάζει τα δεδομένα αυτά σε συγκεκριμένες συνδεδεμένες εταιρείες (BMW Vertriebs GmbH, BMW Austria Leasing GmbH, BMW Austria Bank GmbH, Siegfried-Marcus-Straße 24, 5021 Salzburg, Αυστρία, συμπεριλαμβανομένου του παραρτήματός της τελευταίας στην Ελλάδα, BMW Austria Bank GmbH-Υποκατάστημα Αθηνών, Λεωφόρος Κύμης & Οδός Σενέκα 10, 14564 Κηφισιά Αττικής) καθώς και σε συγκεκριμένους συνεργάτες, Επίσημους Εμπόρους/Εξουσιοδοτημένους Επισκευαστές (στον Επίσημο Έμπορο/Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή που θα υποδείξω, στους συνεργάτες, Επίσημους Εμπόρους/Εξουσιοδοτημένους Επισκευαστές για αγορά οχημάτων, επισκευές ή συμβουλευτικές επισκέψεις, στον Επίσημο Έμπορο/Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή της περιοχής μου), οι οποίοι μπορούν να χρησιμοποιούν τα δεδομένα μου και να επικοινωνούν μαζί μου για τους σκοπούς που αναφέρονται παραπάνω. Επικαιροποιήσεις μπορεί να κοινοποιούνται μεταξύ των παραπάνω συνδεδεμένων εταιρειών.

Συναινώ στη χρήση των προσωπικών δεδομένων για τη δημιουργία προσωπικού προφίλ πελάτη μέσω στατιστικών διαδικασιών. Χάρη σε αυτό το προφίλ, θα λαμβάνω προωθητικό υλικό με περιεχόμενο που με αφορά, όπως π.χ. προσωποποιημένες προσφορές από τη BMW Hellas A.E. και συγκεκριμένες συνδεδεμένες εταιρείες (BMW Vertriebs GmbH, BMW Austria Leasing GmbH, BMW Austria Bank GmbH, Siegfried-Marcus-Straße 24, 5021 Salzburg, Αυστρία, συμπεριλαμβανομένου του παραρτήματός της τελευταίας στην Ελλάδα, BMW Austria Bank GmbH-Υποκατάστημα Αθηνών, Λεωφόρος Κύμης & Οδός Σενέκα 10, 14564 Κηφισιά Αττικής), καθώς και συγκεκριμένους συνεργάτες, Επίσημους Εμπόρους/Εξουσιοδοτημένους Επισκευαστές (τον Επίσημο Έμπορο/Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή που θα υποδείξω, τους συνεργάτες, Επίσημους Εμπόρους/Εξουσιοδοτημένους Επισκευαστές για αγορά οχημάτων, επισκευές ή συμβουλευτικές επισκέψεις, τον Επίσημο Έμπορο/Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή της περιοχής μου). Συναινώ επίσης στη διαβίβαση του προφίλ πελάτη από τη BMW Hellas A.E. σε συγκεκριμένες συνδεδεμένες εταιρείες καθώς και σε συγκεκριμένους συνεργάτες, Επίσημους Εμπόρους/Εξουσιοδοτημένους Επισκευαστές μου, για τους σκοπούς που αναφέρονται παραπάνω καθώς και στην επικοινωνία των εταιρειών αυτών μαζί μου για θέματα που με αφορούν. Όπου αυτά είναι διαθέσιμα, τα παρακάτω δεδομένα που είτε παρείχα ο ίδιος είτε παράχθηκαν από τη χρήση προϊόντων ή υπηρεσιών της BMW Hellas A.E., συγκεκριμένων συνδεδεμένων εταιρειών καθώς και συγκεκριμένων συνεργατών, Επίσημων Εμπόρων/Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών μπορούν να ενσωματωθούν για τη διαμόρφωση του προφίλ: στοιχεία επικοινωνίας (π.χ. όνομα, διεύθυνση, e-mail), συμπληρωματικές πληροφορίες/προτιμήσεις (π.χ. Επίσημος Έμπορος/Εξουσιοδοτημένος Επισκευαστής που θα υποδείξω, χόμπυ), αναγνωριστικά στοιχεία (π.χ. κωδικός πελάτη, αριθμός συμβολαίου), ιστορικό πελάτη (π.χ. λήψη προσφορών, στοιχεία αγοράς οχήματος, πληροφορίες από Επίσημο Έμπορο/Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή), στοιχεία οχήματος (π.χ. στοιχεία από τη χρήση της εφαρμογής BMW Connected: διανυθέντα χιλιόμετρα, αυτονομία); δεδομένα εφαρμογών / ιστοσελίδων / μέσων κοινωνικής δικτύωσης (π.χ. χρήση δεδομένων από τους διαδικτυακούς λογαριασμούς myBMW ή myMINI). Πλήρη λίστα με δεδομένα των παραπάνω κατηγοριών είναι διαθέσιμη εδώ.


Αιτήματα μεταβολής σχετικά με τη δήλωση συγκατάθεσης και το δικαίωμα ανάκλησης αυτής.

Δύναμαι ανά πάσα στιγμή να ανακαλέσω την παρασχεθείσα δήλωση συναίνεσης με ισχύ για το μέλλον. Μετά την ανάκληση της συναίνεσής μου, το προφίλ μου δεν θα μπορεί πλέον να υφίσταται επεξεργασία και δεν θα λαμβάνω πλέον επικοινωνία για προωθητικούς σκοπούς. Δύναμαι επιπλέον να ζητήσω, μέσω των ακόλουθων συγκεκριμένων καναλιών επικοινωνίας, πληροφορίες για τα δεδομένα μου τα οποία είναι αποθηκευμένα στην Κ Κατσιούλης Α.Ε. και/ή στη BMW Hellas A.E., καθώς και τη διόρθωση, τη διαγραφή ή τον περιορισμό της επεξεργασίας των προσωπικών μου δεδομένων. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών μου δεδομένων και με τα δικαιώματά μου είναι διαθέσιμες στην Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων που αναφέρεται παρακάτω. Επικοινωνία με την Κ Κατσιούλης Α.Ε., 2651092550, 10ο χλμ Ιωαννίνων Αθηνών, Ιωάννινα τκ 45500, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων της Κ Κατσιούλης Α.Ε. Επικοινωνία με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της BMW, 210-9118000, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων της BMW Hellas Α.Ε., και Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων κάθε μίας από τις παραπάνω συγκεκριμένες συνδεδεμένες εταιρείες.

Εισάγετε τους χαρακτήρες
Refresh Εισάγετε τους χαρακτήρες της εικόνας

 

 

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ:

BMW X2.

Η νέα BMW X2 διατίθεται και ως ηλεκτρικό αυτοκίνητο;

Η BMW iX2 είναι το αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο της BMW X2. Συνδυάζει τα οφέλη ενός άνετου SUV με τα πλεονεκτήματα που προσφέρει η αμιγώς ηλεκτρική οδήγηση. Έτσι, μπορείτε να κινείστε σχεδόν αθόρυβα και χωρίς εκπομπές ρύπων. Δεν διατίθεται έκδοση με τεχνολογία Plug-in Hybrid.

Η BMW X2 διαθέτει μετάδοση κίνησης στους μπροστινούς τροχούς;

Η BMW X2 διατίθεται με μετάδοση κίνησης στους μπροστινούς τροχούς και με τετρακίνηση.

Πόσους ίππους αποδίδει η νέα BMW X2;

Ο όρος "απόδοση" ερμηνεύεται συχνά με διαφορετικούς τρόπους. Συνήθως γίνεται αναφορά σε kW (hp), στη ροπή (Nm) ή στην επιτάχυνση. Καθώς αυτές οι τιμές διαφέρουν στις διάφορες εκδόσεις της νέας BMW Χ2, είναι δύσκολο να γίνει μια γενικότερη αναφορά. Για τους διαθέσιμους κινητήρες εσωτερικής καύσης, η ισχύς κυμαίνεται μεταξύ 100 kW και 125 kW[1]. Παράλληλα, η επιτάχυνση από στάση στα 100 km/h κυμαίνεται από 9,9 έως 8,3 δευτερόλεπτα [1]. Η ροπή κυμαίνεται από 270 έως 360 Nm[1].

Ποιες εκδόσεις της BMW X2 είναι διαθέσιμες;

Εκτός από την έκδοση με κινητήρα βενζίνης, η νέα BMW X2 διατίθεται και στην αμιγώς ηλεκτρική έκδοση iX2 και ως Μ αυτοκίνητο υψηλών επιδόσεων.

Πόσο μεγάλη είναι η νέα BMW X2;

Η νέα BMW X2 είναι συνολικά μεγαλύτερη και πιο άνετη από τον προκάτοχό της. Αυτό φαίνεται ξεκάθαρα τόσο από τους μεγαλύτερους χώρους για τα πόδια και τα κεφάλια στην καμπίνα επιβατών. Η χωρητικότητα του χώρου αποσκευών έχει αυξηθεί σε σχέση με το απερχόμενο μοντέλο και κυμαίνεται μεταξύ 515 και 560 λίτρα, ανάλογα με το σύστημα κίνησης. Η νέα BMW X2 έχει μήκος 4,5 μέτρα και ύψος σχεδόν 1,6 μέτρα.

Πού κατασκευάζεται η νέα BMW X2;

Τα αυτοκίνητα της BMW X2 κατασκευάζονται στο εργοστάσιο του BMW Group στη γερμανική πόλη του Ρέγκενσμπουργκ.

 

BMW iX2.

Ποια είναι η αυτονομία της BMW iX2;

Πλήρως φορτισμένη, η BMW iX2 έχει αυτονομία έως και 449 km (WLTP)[1]. Έτσι, μπορείτε να καλύπτετε εύκολα μεγαλύτερες και μικρότερες αποστάσεις. Έτσι, μπορείτε να καλύπτετε εύκολα μεγαλύτερες και μικρότερες αποστάσεις.

Ποια είναι η διάρκεια φόρτισης της BMW iX2;

Αυτό εξαρτάται από τον σταθμό φόρτισης που θα επιλέξετε. Σε ένα BMW Wallbox των 11 kW η BMW iX2 θα φορτιστεί πλήρως σε 6,5 ώρες. Εάν χρησιμοποιήσετε έναν σταθμό φόρτισης AC με διπλάσια ισχύ των 22 kW, ο χρόνος φόρτισης μειώνετε στο μισό, δηλαδή σε περίπου 3,75 ώρες. Ωστόσο, η ταχύτερη επιλογή φόρτισης της BMW iX2 είναι η χρήση σταθμού φόρτισης συνεχούς ρεύματος (DC) με ισχύ έως και 130 kW. Εδώ μπορείτε να φορτίσετε την μπαταρία από το 10 στο 80% σε μόλις 30 λεπτά[4].

Πώς μπορώ να φορτίσω την BMW iX2;

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι φόρτισης της BMW iX2. Συνδέστε το Flexible Charger (Mode 2) σε πρίζες διαφόρων τύπων. Ή στο σπίτι σας με το BMW Wallbox. Κατά τη διάρκεια της νύχτας ή ανάμεσα στα ταξίδια σας με χωρητικότητα έως 22 kW. Η χρησιμοποιήστε καθ' οδόν ένα από τα μεγαλύτερα δίκτυα φόρτισης της Ευρώπης με το BMW Charging. Φορτίστε πολύ γρήγορα με τη μέγιστη ισχύ φόρτισης σε σταθμούς φόρτισης υψηλής ισχύος.

Πόσο μεγάλη είναι η BMW iX2;

Με ύψος 1,6 μέτρα και μήκος 4,50 μέτρα, η BMW iX2 αποπνέει μια ιδιαίτερη αίσθηση ευρυχωρίας. Με τον χώρο αποσκευών των 525 λίτρων θα είστε ιδανικά προετοιμασμένοι για μεγαλύτερα ταξίδια ή για τη μεταφορά μεγαλύτερων αντικειμένων.

Πού κατασκευάζεται η νέα BMW iX2;

Όπως και η BMW iX1, η νέα BMW iX2 κατασκευάζεται στο εργοστάσιο του BMW Group στη γερμανική πόλη του Ρέγκενσμπουργκ.

 

BMW X2 M35i xDRIVE.

Ποια είναι η επιτάχυνση της νέας BMW X2 M35i xDrive;

Η BMW X2 M35i xDrive επιταχύνει από στάση στα 100 km/h σε 5,4 δευτερόλεπτα[1].

Ποια είναι η ιπποδύναμη της νέας BMW X2 M35i xDrive;

Η BMW X2 M35i xDrive εντυπωσιάζει με την ισχύ των 221 kW (300 hp)[1]

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ των BMW M αυτοκινήτων και των κανονικών μοντέλων BMW;

Όπως υποδηλώνει και το γράμμα 'M' στην ονομασία, πολλά χαρακτηριστικά των M αυτοκινήτων προέρχονται από τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Έχουν σχεδιαστεί για να εμπνέουν με τη δυναμική εμπειρία οδήγησης και τις υψηλές επιδόσεις. Τα M αυτοκίνητα αποκαλύπτουν το αγωνιστικό τους DNA και οπτικά, με μια πλούσια γκάμα στοιχείων εξοπλισμού.

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ της BMW X2 M35i xDrive και της κανονικής BMW X2;

Η BMW X2 M35i xDrive είναι μία από τις εκδόσεις υψηλών επιδόσεων της BMW X2 που φέρει στοιχεία από τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Ξεχωρίζει για την χαρακτηριστική M δυναμική οδήγησης, την ευελιξία και την ακρίβεια. Τα στοιχεία εξοπλισμού, όπως τα M σπορ φρένα και τα προαιρετικά διαθέσιμα M σπορ καθίσματα, διαμορφώνουν τον χαρακτήρα της BMW X2 M35i xDrive. Τα χαρακτηριστικά M σχεδιαστικά στοιχεία όπως οι τέσσερις απολήξεις εξάτμισης της M σπορ εξάτμισης, οι M καθρέπτες, η M μάσκα "νεφρών" και η M πίσω αεροτομή, τονίζουν τα γονίδια M.

Πού κατασκευάζεται η νέα BMW X2 M35i xDrive;

Η BMW X2 M35i xDrive κατασκευάζεται στο εργοστάσιο του BMW Group στη γερμανική πόλη του Ρέγκενσμπουργκ.

 

 

Κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας και εκπομπές CO₂.

BMW X2 sDrive20i: Κατανάλωση καυσίμου (συνδυασμένος κύκλος, μέτρηση WLTP) σε l/100 km: 6,5-6,0. Εκπομπές CO₂ (συνδυασμένος κύκλος, μέτρηση WLTP) σε g/km: 148–136

BMW iX2 xDrive30[3]: Κατανάλωση ενέργειας (συνδυασμένος κύκλος, μέτρηση WLTP) σε kWh/100 km: 17,8-16,3. Ηλεκτρική αυτονομία (συνδυασμένος κύκλος, μέτρηση WLTP) σε km: 417-449

BMW X2 M35i xDrive[4]: Κατανάλωση καυσίμου (συνδυασμένος κύκλος, μέτρηση WLTP) σε l/100 km: 8,0-7,7. Εκπομπές CO2 (συνδυασμένος κύκλος, μέτρηση WLTP) σε g/km: 181-174


[1]
 Συνδυασμός κινητήρα εσωτερικής καύσης ισχύος 115 kW και ηλεκτροκινητήρα ισχύος 14 kW. Η αυτονομία εξαρτάται από διάφορους παράγοντες όπως: προσωπικό στιλ οδήγησης, Διαδρομές, εξωτερική θερμοκρασία, θέρμανση/κλιματισμός, προετοιμασία θέρμανσης και επιλεγμένος εξοπλισμός.

[2]
 Το BMW Digital Premium είναι μία συνδρομητική, επί πληρωμή υπηρεσία, ορισμένες λειτουργίες απαιτούν σύνδεση στο δίκτυο. Στο BMW Digital Premium δεν περιλαμβάνονται οι αγορές εντός εφαρμογών.

[3] Προσωρινή αύξηση <10 δευτερόλεπτα έναντι της αναφερόμενης ονομαστικής τιμής.

[4] Το BMW Digital Premium είναι μία συνδρομητική, επί πληρωμή υπηρεσία, ορισμένες λειτουργίες απαιτούν σύνδεση στο δίκτυο. Στο BMW Digital Premium δεν περιλαμβάνονται οι αγορές εντός εφαρμογών.

Οι τιμές επιδόσεων των κινητήρων βενζίνης ισχύουν για χρήση καυσίμου RON 98. Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμου ισχύουν για αυτοκίνητα που χρησιμοποιούν καύσιμα αναφοράς σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Οδηγία 715/2007. Επιτρέπεται η χρήση καυσίμων ποιότητας RON 91 ή υψηλότερη με μέγιστη περιεκτικότητα αιθανόλης 10% (E10). Η BMW συστήνει τη χρήση καυσίμου ποιότητας RON 95. Για αυτοκίνητα υψηλών επιδόσεων, η BMW συστήνει τη χρήση καυσίμου ποιότητας RON 98.

Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμων, εκπομπών CO₂ και κατανάλωσης ενέργειας και ηλεκτρικής αυτονομίας, που αναγράφονται στο παρόν, καθορίστηκαν σύμφωνα με τον νέο κανονισμό WLTP (Εναρμονισμένη Παγκοσμίως Διαδικασία Δοκιμής Ελαφρών Οχημάτων).

Οι τιμές αυτονομίας κατά WLTP λαμβάνουν υπόψη τυχόν προαιρετικό εξοπλισμό (σ' αυτήν την περίπτωση για τη γερμανική αγορά). Οι τιμές αφορούν όχημα με βασική διαμόρφωση στη Γερμανία και το αναγραφόμενο εύρος οφείλεται στον προαιρετικό εξοπλισμό και τα διαφορετικά μεγέθη τροχών και ελαστικών που είναι διαθέσιμα για τον επιλεγμένο τύπο οχήματος και που ενδέχεται να διαφοροποιούνται κατά τη διαμόρφωση.

Περισσότερες πληροφορίες για τις τιμές κατανάλωσης καυσίμου και τις εκπομπές CO₂ των νέων επιβατικών αυτοκινήτων μπορείτε να βρείτε στο έντυπο "Οδηγός οικονομίας καυσίμου και εκπομπών CO₂ νέων επιβατικών αυτοκινήτων", που διατίθεται χωρίς χρέωση σε όλο το Δίκτυο Επίσημων Εμπόρων BMW.

Ανακαλύψτε περισσότερα