Υπηρεσίες - BMW Κ.Κατσιούλης ΑΕ
 • ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ BMW.

  ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ BMW.

  Βρισκόμαστε πάντα δίπλα σας για να σας εξυπηρετούμε.

 • ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ BMW.

  Βρισκόμαστε πάντα δίπλα σας για να σας εξυπηρετούμε.

BMW σημαίνει "Απόλυτη Οδηγική Απόλαυση". .Προκειμένου να είστε σίγουροι πως αυτή η απόλαυση θα διαρκέσει για πολλά χρόνια, εμπιστευτείτε τη συντήρηση του αυτοκινήτου σας στους καλύτερους.
Η BMW και το Δίκτυο Επίσημων Εμπόρων, σάς προσφέρουν την υποστήριξη και τις λύσεις που αναζητάτε σε Service, ανταλλακτικά, χρηματοδοτικά προγράμματα κ.α. καλύπτοντας όλες σας τις ανάγκες.

BMW SERVICE.

BMW SERVICE.

Με την αγορά μίας BMW, επιλέγετε δυναμικές επιδόσεις και κορυφαία οδηγική απόλαυση. Προκειμένου να εξασφαλίσετε τις μοναδικές επιδόσεις το αυτοκίνητό σας χρειάζεται την ολοκληρωμένη φροντίδα του BMW Service. Εμπιστευτείτε τη συντήρηση, την επιθεώρηση και τυχόν επισκευές στην άριστη τεχνογνωσία και πολυετή εμπειρία των ειδικών μας.

Μεταξύ άλλων σας προσφέρουμε τις παρακάτω υπηρεσίες:

 • Έλεγχος και Συντήρηση
 • Μηχανολογικές και ηλεκτρολογικές επισκευές
 • Επισκευή και φροντίδα μικροζημιών
 • Επισκευή αμαξώματος και χρώματος αμαξώματος

Κλείστε ραντεβού

Μάθετε περισσότερα

BMW VALUE SERVICE.

BMW VALUE SERVICE.

Επειδή η BMW σας αξίζει ποιοτικό service στη σωστή τιμή όσα χρόνια κι αν περάσουν, δημιουργήσαμε το BMW Value Service, ένα μόνιμο και πρωτοποριακό πρόγραμμα συντήρησης. Τα πακέτα Value Service περιλαμβάνουν εργασία, Γνήσια Ανταλλακτικά, που συνοδεύονται από διετή εγγύηση, Γνήσια Λιπαντικά BMW και ΦΠΑ 24%.

Το αποτέλεσμα; Κορυφαία ποιότητα σε απίστευτη τιμή. Κλείστε σήμερα κιόλας ένα ραντεβού.

Κλείστε ραντεβού

Μάθετε περισσότερα

ΓΝΗΣΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ BMW.

ΓΝΗΣΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ BMW.

Ακρίβεια και λειτουργικότητα μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια: Τα Γνήσια Ανταλλακτικά BMW πληρούν τις ίδιες προδιαγραφές ποιότητας όπως και τα αυτοκίνητα BMW, από το στάδιο της εξέλιξής τους μέχρι τη διασφάλιση της ποιότητας. Η ακρίβεια και η υψηλή κατασκευαστική ποιότητα των Γνήσιων Ανταλλακτικών BMW εγγυώνται ότι όλα τα μέρη της BMW σας θα λειτουργούν άψογα – για κορυφαίες επιδόσεις, μέγιστη ασφάλεια και μεγάλη διάρκεια ζωής.

Επικοινωνία

Μάθετε περισσότερα

ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ.

ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ.

Για πάνω από μία δεκαετία, η BMW Financial Services προσφέρει στους πελάτες της BMW προϊόντα και υπηρεσίες. Είτε ενδιαφέρεστε για ένα καινούριο αυτοκίνητο είτε για ένα μεταχειρισμένο, εμείς σας προσφέρουμε ελκυστικά προγράμματα χρηματοδότησης, καθώς και προϊόντα ασφάλισης και προστασίας που συμπληρώνουν ιδανικά την διαδικασία απόκτησης του αυτοκινήτου σας.

Μάθετε περισσότερα

Ανακαλύψτε περισσότερα