Ποιοτικά μεταχειρισμένα BMW - BMW Κ.Κατσιούλης ΑΕ
  • BMW PREMIUM SELECTION.

    BMW PREMIUM SELECTION.

    ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΓΙΑ ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ

  • BMW PREMIUM SELECTION.

    ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΓΙΑ ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ

Ανακαλύψτε το BMW Premium Selection.

Για εμάς, η ποιότητα δεν είναι μόνο δέσμευση, αλλά και βασική αρχή. Το πιστοποιητικό χορηγείται μόνο στα αυτοκίνητα που πληρούν τα αυστηρά πρότυπα προϊόντων μας.

Επιλέγοντας ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο BMW από το πρόγραμμα πιστοποιημένων μεταχειρισμένων αυτοκινήτων BMW Premium Selection, θα κάνετε τη σωστή επιλογή. Και αυτό, επειδή το αυτοκίνητο έχει περάσει με επιτυχία από έλεγχο 360°, προκειμένου να του χορηγηθεί το πιστοποιητικό BMW Premium Selection. Ωστόσο, πέραν της εγγυημένης ποιότητας, τα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα BMW προσφέρουν και πολλά επιπλέον οφέλη. Ακόμα και μετά την αγορά, μπορείτε να επωφεληθείτε από το μεγάλο πλήθος αποκλειστικών υπηρεσιών που σας προσφέρει η BMW.

Τα αυτοκίνητα BMW Premium Selection διατίθενται από την Κ Κατσιούλης ΑΕ και, γι’ αυτό, μπορούμε πάντοτε να σας εγγυηθούμε για την κορυφαία τους ποιότητα. Διαπιστώστε το και μόνοι σας!

 

ΟΦΕΛΗ ΜΕ ΜΕΛΛΟΝ.

24μηνη εγγύηση BMW Premium Selection.

24μηνη εγγύηση BMW Premium Selection.

Ένα αυτοκίνητο που μπορείτε να εμπιστευτείτε: με το BMW Premium Selection αποκτάτε αυτόματα πλήρη εγγύηση διάρκειας 24 μηνών για όλα τα μηχανικά και ηλεκτρονικά μέρη. Ανακαλύψτε την οδηγική απόλαυση με τα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα από το BMW Premium Selection, τα οποία συνοδεύονται από εγγύηση μεγάλης διάρκειας.

Έλεγχος αυτοκινήτου 360°.

Έλεγχος αυτοκινήτου 360°.

Κάθε μεταχειρισμένο αυτοκίνητο BMW Premium Selection έχει περάσει με επιτυχία τον αυστηρό και διεξοδικό μας έλεγχο αυτοκινήτου (οπτικός και τεχνικός έλεγχος, λεπτομέρειες στο εσωτερικό και το εξωτερικό) και συμμορφώνεται 100% με τα αυστηρά πρότυπα των προϊόντων BMW.

6 μήνες / 10.000 km χωρίς ανάγκη συντήρησης.

6 μήνες / 10.000 km χωρίς ανάγκη συντήρησης.

Μετά την παράδοση, μπορείτε να απολαύσετε την BMW σας για τουλάχιστον 6 μήνες ή 10.000 km χωρίς ανάγκη συντήρησης (σύμφωνα με την ένδειξη χρονικών διαστημάτων service).

Προσφορές χρηματοδότησης και χρονομίσθωσης.

Προσφορές χρηματοδότησης και χρονομίσθωσης.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να λάβετε ελκυστικές προσφορές χρηματοδότησης ή χρονομίσθωσης.

Ελεγμένο ιστορικό αυτοκινήτου.

Ελεγμένο ιστορικό αυτοκινήτου.

Όταν ψάχνετε ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο BMW, θέλετε να γνωρίζετε τα πάντα: προηγούμενοι ιδιοκτήτες, εξυπηρέτηση πελατών, τυχόν ατυχήματα και επισκευές. Για αυτόν ακριβώς το λόγο, κάθε πιστοποιημένο μεταχειρισμένο αυτοκίνητο από την BMW συνοδεύεται από ένα πλήρες ιστορικό μεταχειρισμένου αυτοκινήτου που έχει ελεγχθεί από τον συνεργάτη BMW Premium Selection.

 

ΒΡΕΙΤΕ ΤΗ ΝΕΑ ΣΑΣ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΗ BMW.

Αναζητήστε τώρα το αυτοκίνητο που επιθυμείτε. Επωφεληθείτε από τα μοναδικά πλεονεκτήματα. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να επικοινωνήσετε με την BMW Κ. Κατσιούλης AE και να ενημερωθείτε για τα νέα μοντέλα με ευνοϊκούς όρους.

Βρείτε ένα αυτοκίνητο που να καλύπτει τις ιδιαίτερες ανάγκες σας από τη διαρκώς ανανεούμενη επιλογή μεταχειρισμένων αυτοκινήτων και ανακαλύψτε την οδηγική απόλαυση με το BMW Premium Selection – την πρώτη επιλογή για μία μεταχειρισμένη BMW.

 

Βρείτε τη δική σας BMW

Ανακαλύψτε περισσότερα