Σχετικά με εμάς - BMW Κ.Κατσιούλης ΑΕ
  • ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ.

    ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ.

    Στόχος μας, να σας προσφέρουμε την απόλυτη οδηγική απόλαυση.

  • ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ.

    Στόχος μας, να σας προσφέρουμε την απόλυτη οδηγική απόλαυση.

Στον Κ. Κατσιούλης AE δεν αναζητάτε μόνον εξαιρετικά αυτοκίνητα, αλλά άριστη υποστήριξη και άψογη εξυπηρέτηση πελατών. Αναζητάτε προσωπική υποστήριξη και την αίσθηση ότι κάποιος σας ακούει και σας κατανοεί.
Αυτή ακριβώς είναι η φιλοσοφία την οποία ακολουθούν με απόλυτη σοβαρότητα οι Επίσημοι Έμποροι: εστιάζουμε σε κάθε πελάτη ξεχωριστά και όλες οι ομάδες μας δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό.
Το μοναδικό μέτρο σύγκρισης είναι η δική σας ικανοποίηση.

Η εταιρεία Κ. Κατσιούλης Α.Ε. ιδρύθηκε στα Ιωάννινα τον Σεπτέμβριο του 1978 από τον Κώστα Κατσιούλη, μηχανικό αυτοκινήτων με σπουδές στη Γερμανία, όπου έζησε και εργάστηκε για 14 χρόνια στην BMW Στουτκάρδης καθώς και στo εργοστάσιο της Porsche. Έχοντας ως όραμα να δημιουργηθεί μια ισχυρή εταιρεία η οποία θα συνδυάζει την υψηλή ποιότητα των προϊόντων της με τον επαγγελματισμό, τη συνέπεια και το ήθος στο χώρο της εμπορίας αυτοκινήτων η εταιρεία επιτυγχάνει την ένταξή της στο δίκτυο των επίσημων διανομέων της BMW.

Σήμερα, η Κ. Κατσιούλης Α.Ε. είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος και το μοναδικό επίσημο service της BMW για τα Ιωάννινα. Το όνομα Κ. Κατσιούλης είναι συνώνυμο με την BMW στην περιοχή της Ηπείρου, έχοντας αποκτήσει κύρος, αναγνωρησιμότητα, και εμπιστοσύνη από το κοινό των Ιωαννίνων. Η πολυετή εμπειρία της Κ. Κατσιούλης ΑΕ στο χώρο των αυτοκινήτων BMW και ΜΙΝΙ, η εξειδίκευσή της και το πλήρως καταρτισμένο προσωπικό της, αποτελεί εγγύηση για την άριστη εξυπηρέτηση και ικανοποίησή σας στα τμήματα πωλήσεων, ανταλλακτικών και service, σύμφωνα με τις απαιτήσεις κάθε κατόχου BMW ή MINI και τα υψηλά standards του BMW Group, της μεγαλύτερης βιομηχανίας πολυτελών αυτοκινήτων στον κόσμο.

Ανακαλύψτε περισσότερα