ΝΕΑ BMW X5 - BMW Κ.Κατσιούλης ΑΕ

Ο ηγέτης της κατηγορίας του, καθορίζει τα standards: η νέα BMW X5. Η παρουσία της είναι κάτι παραπάνω από ξεκάθαρη – επιβλητική, δυναμική και κομψή. Η μεγάλη μάσκα ψυγείου με τα διπλά "νεφρά" προϊδεάζει για το τι πρόκειται να συμβεί όταν θα πάρει μια βαθιά ανάσα. Η τονισμένη σχεδίαση X των προβολέων δεν αφήνει καμία αμφιβολία για το ποιος έχει τον πρώτο λόγο. Εξοπλισμένη με νέες τεχνολογίες για περισσότερη ασφάλεια και κορυφαία

δυναμική οδήγησης σε κάθε έδαφος, η νέα BMW X5 ξέρει ακριβώς που πάει. Και πώς θα φτάσει εκεί πρώτη.

BMW X5 xDrive40i(3)(4):
Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km (μικτός κύκλος): 8,8–8,5
Εκπομπές CO2 σε g/km (μικτός κύκλος): 200–193

 

 

X5info

 

 

 •  
  Η ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΗ ΓΟΗΤΕΙΑ ΤΟΥ Χ.

  Η ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΗ ΓΟΗΤΕΙΑ ΤΟΥ Χ.

  Η σχεδίαση της BMW Χ5.

 • Η ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΗ ΓΟΗΤΕΙΑ ΤΟΥ Χ.

  Η σχεδίαση της BMW Χ5.

 

 

Χαρακτηριστική BMW X5 – κάθε λεπτομέρεια, μια δήλωση. Το μπροστινό τμήμα με τη μεγάλη μονοκόμματη μάσκα "νεφρών" σε ελαφρώς εξάγωνο σχήμα, οι ιδιαίτεροι προβολείς και οι μεγάλες εισαγωγές αέρα αποκαλύπτουν αυτό που περιμένουν όλοι: αποφασιστικότητα επάνω σε ζάντες ελαφρού κράματος 22".

Με τη γυάλινη πανοραμική οροφή Sky Lounge, το εσωτερικό παρουσιάζεται από την

καλύτερή του πλευρά. Οι εκλεκτές γυάλινες λεπτομέρειες δημιουργούν μια μοναδική αίσθηση στο εσωτερικό, όπως και ο ατμοσφαιρικός φωτισμός. Ένας χαρακτήρας που μπορεί να προσαρμοστεί στις προσωπικές σας προτιμήσεις με τα τέσσερα διαφορετικά φυσικά αρώματα του πακέτου Ambient Air. Το ηχοσύστημα Bowers & Wilkins Diamond Surround Sound φροντίζει για άψογο ήχο καθ' οδόν(4).

 • Cq5dam.resized.img.1680.large.time1504775294671
 • Cq5dam.resized.img.1680.large.time1504775293865
 • Cq5dam.resized.img.1680.large.time1504775298803
 • Cq5dam.resized.img.1680.large.time1504775297188
 • Bmw G05 X5 Onepager Exterior Interior Gallery Wallpaper 05.jpg.asset.1526633863713
 • Bmw G05 X5 Onepager Exterior Interior Gallery Wallpaper 06.jpg.asset.1526633863715
 • Bmw G05 X5 Onepager Exterior Interior Gallery Wallpaper 07.jpg.asset.1526633864853

 

 • Cq5dam.resized.img.1680.large.time150477529467
 • Cq5dam.resized.img.1680.large.time150477529386

ΑΨΟΓΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ.

Ο χώρος αποσκευών της BMW X5 προσφέρει ένα νέο επίπεδο άνεσης. Το επάνω και κάτω τμήμα της διαιρούμενης πόρτας χώρου αποσκευών ανοίγει και κλείνει πλήρως ηλεκτρικά, για ευκολότερη φόρτωση και εκφόρτωση. Σε συνδυασμό με το σύστημα άνετης πρόσβασης, αρκεί μόνο μια στοχευμένη κίνηση με το πόδι κάτω από τον πίσω προφυλακτήρα. Το

πακέτο χώρου αποσκευών(4) εξασφαλίζει τάξη και ασφάλεια. Όταν η πόρτα του χώρου αποσκευών είναι ανοικτή, το ηλεκτρικό κάλυμμα μετακινείται προς τα πίσω και εξαφανίζεται πίσω από το ένθετο δαπέδου με το πάτημα ενός διακόπτη. Οι αντιολισθητικές ράγες προσφέρουν την απαραίτητη σταθερότητα των αποσκευών.

 

„Η νέα BMW X5 ενσαρκώνει το DNA της οικογένειας BMW X. Στην τέταρτη γενιά της, δηλώνει με τον πιο δυναμικό τρόπο την παρουσία της και τον μοντέρνο χαρακτήρα της. Επαναπροσδιορίζει τη σχεδίαση X με έναν ξεκάθαρο και αδιαμφισβήτητο τρόπο. Το νέο εσωτερικό προσφέρει ακόμα περισσότερη πολυτέλεια και ένα μοναδικό σύστημα διαισθητικού χειρισμού.“

Adrian van Hooydonk, Επικεφαλής της Ομάδας Design του BMW Group

 

 •  
  ΚΕΝΤΡΟ ΕΛΕΓΧΟΥ.

  ΚΕΝΤΡΟ ΕΛΕΓΧΟΥ.

  Το πρωτοποριακό σύστημα χειρισμού της BMW X5.

 • ΚΕΝΤΡΟ ΕΛΕΓΧΟΥ.

  Το πρωτοποριακό σύστημα χειρισμού της BMW X5.

Το πρωτοποριακό σύστημα χειρισμού BMW Operating System 7.0 καθιστά ακόμα πιο εύκολο τον χειρισμό των λειτουργιών του αυτοκινήτου με χειρονομίες, με φωνητικές εντολές, μέσω της οθόνης αφής και μέσω του πολυχειριστηρίου iDrive control με απόλυτα διαισθητικό τρόπο. Για τον σκοπό αυτό, η λειτουργικότητα του πολυχειριστηρίου έχει αναβαθμιστεί. Για παράδειγμα, όλες οι ψηφιακές υπηρεσίες, όπως οι εφαρμογές, μπορούν να επιλεχθούν απευθείας.

 

ΠΑΝΤΑ ΔΥΟ ΒΗΜΑΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ.

Ψηφιακές υπηρεσίες και συστήματα υποστήριξης οδηγού της BMW X5.

Άψογη σύνδεση, απόλυτο προβάδισμα. Η BMW X5 εξοπλίζεται με τεχνολογίες συνδεσιμότητας BMW τελευταίας γενιάς. Οι έξυπνες ψηφιακές υπηρεσίες και τα συστήματα υποστήριξης οδηγού εγγυώνται την απρόσκοπτη συνδεσιμότητα με το εξωτερικό περιβάλλον και σας προσφέρουν κορυφαία άνεση και απόλυτη ασφάλεια χάρη στον διαισθητικό χειρισμό.

 • Πάντα ενημερωμένοι.

  Θέλετε η BMW σας να είναι πάντα ενημερωμένη με το νεότερο λογισμικό; Με την Απομακρυσμένη Αναβάθμιση Λογισμικού, η BMW σας θα είναι πάντα σαν καινούρια. Εύκολα, αξιόπιστα, ξεκούραστα – χωρίς να χρειαστεί να επισκεφθείτε έναν Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή BMW. Οι ενημερώσεις εγκαθίστανται "over-the-air" όπως ακριβώς και στο smartphone σας.

 • Κορυφαίο επίπεδο άνεσης και ασφάλειας.

  Το Driving Assistant Professional προσφέρει κορυφαία άνεση και ασφάλεια σε μονότονες και απαιτητικές συνθήκες κίνησης. Διαθέτει Υποβοήθηση Διεύθυνσης και Ελέγχου Λωρίδας, Υποβοήθηση Αλλαγής Λωρίδας, Υποβοήθηση Ακινητοποίησης Έκτακτης Ανάγκης, Προειδοποίηση Κινδύνου, Υποβοήθηση Διατήρησης Λωρίδας με ενεργή προστασία από πλευρικές συγκρούσεις και άλλες λειτουργίες ασφαλείας.

 • Ο απευθείας δρόμος να φτάσετε στον προορισμό σας.

  Φτάστε έγκαιρα και ξεκούραστα. Η πλοήγηση πόρτα-πόρτα σάς καθοδηγεί και κατά την τελευταία διαδρομή από το αυτοκίνητο στον προορισμό σας και πίσω. Αποκτήστε στο smartphone άμεση πρόσβαση στην υπηρεσία πλοήγησης για πεζούς με την υποστήριξη από την οθόνη Connected Onboard και τα μηνύματα από την εφαρμογή BMW Connected.

  Η διάρκεια χρήσης ανέρχεται σε ένα έτος.

 • Συνδεσιμότητα. Ένα βήμα παραπέρα.

  Προσπαθείτε να βρείτε μια θέση στάθμευσης κοντά στον προορισμό σας; Το Σύστημα Υποβοήθησης Στάθμευσης κάνει πιο εύκολη την αναζήτηση. Προτείνει ελεύθερες θέσεις σε μεγάλους χώρους στάθμευσης ή στον δρόμο, ανάλογα με την επιλογή σας και αναζητά την καλύτερη διαδρομή με τη μεγαλύτερη πιθανότητα να βρείτε μια ελεύθερη θέση στάθμευσης. Επίσης, μπορείτε να πληρώσετε για τη θέση στάθμευσης χωρίς μετρητά, χρησιμοποιώντας το ParkNow.

  Η διάρκεια χρήσης ανέρχεται σε τρία έτη. Ορισμένες από τις υπηρεσίες δεν διατίθενται προς το παρόν στην ελληνική αγορά.

 • Μέγιστη παραγωγικότητα.

  Εργαστείτε στο αυτοκίνητό σας σαν να βρίσκεστε στο γραφείο σας, με το Microsoft Office 365. Υπαγορεύστε e-mail, λάβετε μέρος σε επαγγελματικές συναντήσεις μέσω Skype, αποκτήστε πρόσβαση στις επαφές σας και συντονίστε τα ραντεβού σας στο ημερολόγιο – όλα μέσα από το smartphone σας. Ο ενεργός λογαριασμός Microsoft Office 365 Business σάς επιτρέπει να είστε το ίδιο παραγωγικός καθ' οδόν, όπως και στο γραφείο σας.

 

X5info2

 •  

   

  Η ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΗ ΓΟΗΤΕΙΑ ΤΟΥ Χ.

  Ο εξακύλινδρος σε σειρά κινητήρας βενζίνης
  BMW TwinPower Turbo.

 •  

  Η ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΗ ΓΟΗΤΕΙΑ ΤΟΥ Χ.

  Ο εξακύλινδρος σε σειρά κινητήρας βενζίνης
  BMW TwinPower Turbo.

Η BMW X5 xDrive40i(4) εξαντλεί όλα τα περιθώρια. Μαζί με την κορυφαία πρόσφυση του συστήματος τετρακίνησης xDrive, ο κινητήρας BMW TwinPower Turbo αποδίδει ισχύ που καθιστά την οδήγηση μοναδικά απολαυστική. Ο εξακύλινδρος κινητήρας βενζίνης αποδίδει 250 kW (340 hp), με το καύσιμο να ψεκάζεται απευθείας στους κυλίνδρους με πίεση έως 350 bar για πιο αποδοτική καύση. Πίεση, που η BMW X5 ξέρει να μετατρέπει με μοναδικό τρόπο σε κορυφαίες επιδόσεις.

 

Κατανάλωση καυσίμου και εκπομπές CO₂.

Οι αναφερόμενες τιμές κατανάλωσης καυσίμου, εκπομπών CO2 και κατανάλωσης ενέργειας υπολογίστηκαν σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Οδηγία (EC) 715/2007 στην έκδοση που ίσχυε κατά τη χρονική στιγμή της έγκρισης τύπου. Τα στοιχεία αφορούν ένα αυτοκίνητο με βασικό εξοπλισμό για τη γερμανική αγορά και στο εύρος τιμών λαμβάνεται υπόψη ο προαιρετικός εξοπλισμός, καθώς και οι διαστάσεις των ζαντών και των ελαστικών που διατίθενται για το επιλεγμένο μοντέλο.

Οι τιμές για τα οχήματα που επισημαίνονται με (3) βασίζονται στον νέο κανονισμό WLTP και μετατρέπονται στις αντίστοιχες τιμές NEDC για λόγους σύγκρισης μεταξύ των αυτοκινήτων. [Για αυτά τα αυτοκίνητα, ενδέχεται να διαφέρουν οι αναφερόμενες τιμές εκπομπών CO2 που εφαρμόζονται για τον υπολογισμό φόρων και άλλων τελών αυτοκινήτου που υπολογίζονται βάσει των εκπομπών CO2.]

Οι προδιαγραφές αποδοτικότητας ως προς τις εκπομπές CO2 έχουν υπολογιστεί σύμφωνα με την Οδηγία 1999/94/ΕΚ και τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό στην έκδοσή του που είναι σε ισχύ επί του παρόντος. Οι αναφερόμενες τιμές βασίζονται στην κατανάλωση καυσίμου, τις τιμές CO2 και τις τιμές κατανάλωσης ενέργειας σύμφωνα με τον κύκλο NEDC για την ταξινόμηση.

Περισσότερες πληροφορίες για την επίσημη κατανάλωση καυσίμου και τις ειδικές εκπομπές CO2 των νέων επιβατικών αυτοκινήτων θα βρείτε στο «Εγχειρίδιο για την κατανάλωση καυσίμου, τις εκπομπές CO2 και την κατανάλωση ενέργειας σε νέα επιβατικά αυτοκίνητα» που θα βρείτε στα σημεία πώλησης και στην ιστοσελίδα https://www.dat.de/angebote/verlagsprodukte/leitfaden-kraftstoffverbrauch.html.

(4) Προγραμματισμένη διαθεσιμότητα από το τέταρτο τρίμηνο του 2018.

Ανακαλύψτε περισσότερα